Pelikanen

Kommende arrangement

En aften med medisinsk kuriosa – Ekle og unødvendige ting kroppen utsetter oss for.


Det blir en kroppslig helaften på Bokhuset i Stavanger, den 6. Desember kl 19.00, da Ellen Støkken Dahl (Gleden med kjeden, Gutteboka, Jenteboka) møter lege og forfatter Morten Munkvik og kunstner Jon Andreas Håtun, også kjent som  til samtale. Dahl er aktuell med boken I seng med fienden, eller Venus forbannelser, skrekkelige fortellinger om kjønnssykdommer, hvor hun utforsker mytene og de grøssende historiene rund kjønnssykdommer. Morten Munkvik og illustratør Jon Andreas Håtun, også kjent som Jono El Grande, er aktuelle med boken Blind tarm og smultring til besvær – om kroppens små og store rariteter på Hertervig Forlag, hvor de tar for seg kroppens særegenheter vi både må leve med og kanskje helst skulle vært foruten. En skal heller ikke se bort ifra at det blir stilt en diagnose eller to i løpet av kvelden.

Billetter til arrangementet kjøpes her.


Pop-up marked 4. desember


For de som befinner seg i Stavanger den 4. desember så vil Elefant Workspace og deres leietakere og et utvalg av inviterte gjester selge design vintage, og annen vintage, nye og gamle bøker, klær, sko, LPer, opplag med grafikk og original kunst, kopper, kar og design. Det blir også salg av nystekte lapper med syltetøy, saft og kaffe.

Se Elefant Workspace sin nettside for oversikt over leietakere:

https://www.elefantworkspace.no/


Pelikanen slår til med tiårets boksalg, hvor vi rydder hyller og kjeller for gammelt og nytt, og lager eget bruktsalg fra private hyller og samlinger. Her finner man julepresanger fra 50 til 200 kr samt nye bøker. En ypperlig mulighet for å sikre seg harde pakker under årets juletre!


Elefant holder til i Erfjordgaten 8 og markedet er åpent fra 12.00 -16.00.

Mer informasjon blir lagt ut fortløpende:

https://fb.me/e/2iJfYlRAD